زمان برگزاری مراسم پایانی نخستین جشنواره ملی تجربه‌های موفق مدارس و

اسامی برگزیدگان به زودی اعلام می‌شود➡

زمان برگزاری مراسم پایانی نخستین جشنواره ملی تجربه‌های موفق مدارس و <br><br>اسامی برگزیدگان به زودی اعلام می‌شود➡

به گزارش دبیرخانه نخستین جشنواره تجربه‌های موفق مدارس، مراسم پایانی این جشنواره که قرار بود در پایان آبان‌ماه ۹۸ و با معرفی ۴۵برگزیده جشنواره و مراسم اختتامیه برگزار شود، به نیمه دوم دی ماه ۹۸ موکول شده است و به زودی تاریخ و مکان برگزاری مراسم پایانی اعلام خواهد شد.

پیرو تماس‌ها و پیگیری‌های مستمر علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی تجربه‌های موفق مدارس، از سوی دکتر مرتضی مجدفر، دبیر جشنواره، اطلاعات جدیدی درباره جشنواره در اختیار علاقه‌مندان قرار داده شد.
دکتر مرتضی مجدفر افزود:  داوری آثار رسیده به جشنواره که کار سخت و پیچیده‌ای بود، با حضور داورانی از میان نیروهای خبره آموزش‌وپرورش، استادان رشته‌های مرتبط با علوم‌تربیتی و نیز اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی، به مراحل پایانی رسیده و نتایج به زودی مشخص خواهد شد.
به گفته مجدفر، با عنایت به تغییرات وزارت آموزش‌وپرورش در سطح مدیریت کلان و ارزشگذاری و تاکید وزیر محترم آموزش‌وپرورش مبنی بر کیفی بودن داوری‌ها و به منظور هماهنگی بیشتر امور، زمان برگزاری مراسم پایانی جشنواره به تعویق افتاده است.
دکتر مجدفر در پایان اعلام کرد: به رغم این که جشنواره تجربه‌های موفق مدارس، نخستین دوره خود را پشت سر می‌گذاشت و در شورای سیاستگذاری جشنواره تصمیم بر این‌گرفته شده بود که برای اطلاع‌رسانی، از روش‌های معمول اداری و بخشنامه‌ای استفاده نشود، با این وجود تعداد طرح‌ها و آثار رسیده از بسیاری از جشنواده‌های وزارتی و نیز جشنواره‌های مشابه سایر ارگان‌ها و‌نهادها بیشتر بود.
گفتنی است نخستین جشنواره تجربه‌های موفق مدارس، برای دوره ابتدایی در ۷ حیطه و دوره دوم متوسطه در یک‌حیطه اختصاصی برگزار شد. این‌جشنواره توسط یک‌گروه علمی به انتخاب وزارت آموزش‌وپرورش و دانشگاه شهید رجایی در مقام کارگزار اجرایی برگزار شده است.