تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره تا تاریخ 15 شهریور ماه 1398

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره تا تاریخ  15 شهریور ماه 1398

آقای دکتر مرتضی مجدفر، دبیر نخستین جشنوارۀ ملی تجربه‌های موفق مدارس، از تمدید زمان ارسال آثار به دبیرخانۀ جشنواره تا ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۸ خبر داد. وی گفت: به دلیل عدم اطلاع‌رسانی مناسب در برخی از استان‌ها، تعدادی از مدارس به رغم دارا بودن تجربه‌های ناب، نتوانستند در مهلت مقرر آثارشان را در سایت جشنواره بارگذاری کنند. از این رو و بر اساس درخواست مدیران کل محترم ادارات آموزش‌وپرورش برخی از استان‌ها، برای آخرین بار، مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریور تمدید می‌شود. آقای دکتر مجدفر افزود: مراسم اختتامیۀ جشنواره به دهۀ سوم آبان۱۳۹۸ موکول شده است که همراه با نخستین نمایشگاه اینوتکس آموزشی با حضور ادارات کل آموزش‌وپرورش استان‌ها، مؤسسات تابعۀ آموزش‌وپرورش، شرکت‌ها و مؤسسات تولیدکننده وسائل و صنایع آموزشی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار خواهد شد.