تمدید ارسال آثار تا 31 مرداد 1398

تمدید ارسال آثار تا 31 مرداد 1398

دکتر مرتضی مجدفر دبیر نخستین جشنوارۀ ملی تجربه‌های موفق مدارس خبر داد

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش، دکتر مرتضی مجدفر دبیر نخستین جشنوارۀ ملی تجربه‌های موفق مدارس، با اشاره به درخواست مکرر همکاران فرهنگی و متقاضیان شرکت در جشنواره و نیز تأکید دکتر سیدجواد حسینی، سرپرست محترم وزارت آموزش‌وپرورش مبنی بر مشارکت بیشتر استان‌ها و برگزاری اختتامیۀ جشنواره در دهۀ سوم آبان ماه 98،  اظهارکرد: زمان ارسال آثار به دبیرخانۀ جشنواره تا ۳۱ مردادماه ۱۳۹۸ تمدید شد.
وی گفت : مراسم اختتامیه جشنواره به دهه سوم آبان 98 موکول شده است که همراه بانخستین نمایشگاه اینو تکس آموزشی با حضور تمامی ادارات کل آموزش و پرورش استانها ، موسسات تابعه آموزش و پرورش ،شرکت ها و موسسات تولید کننده وسایل و صنایع آموزشی در دانشگاه شهید رجایی برگزار خواهد شد.
به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش وی درپایان اظهار کرد : علاقمندان جهت اطلاع از جزئیات و چگونگی پیگیری مراحل جشنواره ، می توانند به سایت https:\\fses.sru.ac.ir مراجعه کنند.
جشنواره ملی تجربه های موفق مدارس در محورهای برنامه ریزی و مدیریت، فرآیند آموزش، فعالیت های فرهنگی و پرورشی، مشارکت والدین و جامهه محلی،فض1ا و تجهیزات، اقتصاد مدرسه و توسعه منابع و آمور ویژه برای دوره ابتدایی و آموزش و تحقق حقوق شهروندی که خاص دوره دوم متوسطه است ،برگزار می شود.